Een fit en gezond bedrijf

PreCura is partner voor bedrijven en instellingen bij het onderhouden van de gezondheid van de werknemers. Ze moeten fit blijven en het liefst nog fitter worden. Zowel de werknemers als ook de werkgevers hebben hier beiden profijt van. PreCura helpt u hierbij.

Gezondheidsmanagement: bedrijfsfitness

Wij zien bedrijfsfitness als een belangrijke tool om de conditie van uw personeel op peil te houden. Vele onderzoeken hebben aangetoond dat bewegen, zeker onder goede begeleiding, een grote bijdrage levert aan de gezondheid van de mensen. Bedrijfsfitness wordt inmiddels voor vele bedrijven geregeld door PreCura. Er zijn regelingen met fiscale voordelen en er zijn collectieve regelingen.

Preventie concepten en interventie-trajecten

PreCura werkt regelmatig met concepten waarmee groepen werknemers en ook groepen particulieren geholpen kunnen worden. Het kan gaan om bewegen maar ook om voeding. De interventie-trajecten worden in samenwerking met de fysiotherapie aangepakt. Hierbij ligt de nadruk op het behandelen van werknemers die zijn uitgevallen met bewegingsklachten. Ons doel is om deze mensen weer snel in het arbeidsproces terug te brengen.

Wij kunnen voor u een GEZONDHEIDSWEEK organiseren; werknemers vrijblijvend met bedrijfsfitness laten kennismaken; lichaamsmetingen en fittesten verrichten etc.  In veel gevallen bieden wij dergelijke diensten geheel vrijblijvend en gratis aan. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.